RUBRIKA: sdružení

Valná hromada Ligy lesní moudrosti

Autor: Liga lesní moudrosti - Kateřina Faůová - Trnka, náčelník LLM | zařazeno: 20. 11. 2007 | přečteno 7604

Valná hromada Ligy lesní moudrosti proběhla 2. - 3. 11. 2007 v Horce nad Moravou O víkendu 2. - 3. 11. 2007 proběhla v Horce nad Moravou - v areálu Sluňákov Valná hromada Ligy lesní moudrosti. V příjemném prostředí tohoto střediska ekologické výchovy se nás sešlo kolem osmdesáti.

Valná hromada Ligy lesní moudrosti proběhla 2. - 3. 11. 2007 v Horce nad Moravou Valné hromadě předcházely páteční diskuse nad připravovanými změnami dokumentů LLM (stanovy, vnitřní řád). Samotné zasedání začalo v sobotu před devátou hodinou. Na programu byly důležité body jako změna stanov LLM, úprava volebního systému a volby náčelníka LLM a náčelnictva.

Liga lesní moudrosti Aleš Sedláček - Tokaheya, který zastával funkci náčelníka v minulých osmi letech, již nekandidoval. Novým náčelníkem byla zvolena Ing. Kateřina Faůová - Trnka, která v minulém náčelnictvu zastávala funkci místonáčelníka. Aleš Sedláček byl zvolen jako člen náčelnictva a pověřen valnou hromadou zastupovat LLM v ČRDM.

Valná hromada Ligy lesní moudrosti proběhla 2. - 3. 11. 2007 v Horce nad Moravou Dlouhé rokování oživila v jeho polovině prohlídka nízkoenergetického objektu Sluňákova. Po skončení Valné hromady přes pokročilou večerní hodinu navázala 1. část školení pro hospodáře. Valná hromada Ligy lesní moudrosti proběhla 2. - 3. 11. 2007 v Horce nad MoravouTi, co neměli povinnost se školit, mohli relaxovat na rozlučkovém večírku odstupujícího náčelníka. Promítaly se fotky a filmy z činnosti kmenů, k poslechu i tanci hrála skupina Ryba z kmene Kruh.

Většina z nás strávila na Sluňákově ještě nedělní dopoledne. Proběhla druhá část školení hospodářů, prohlídka kotelny a v různých skupinkách vycházky do okolí.

21. 9. 2017, 833x