Bambiriádu v roce 2009 pořádá už pojedenácté Česká rada dětí a mládežeBambiriáda – představení činnosti sdružení dětí a mladých lidí – proběhne v příštím roce v celostátně stanoveném termínu 4. – 7. června 2009. Přestože do jejího zahájení zbývá ještě víc než půl roku, již nyní pracovní skupina pod vedením Blanky Liškové z ČRDM promýšlí, plánuje a připravuje inovace oproti předchozím ročníkům, shání sponzory a vykonává i spoustu dalších věcí, které zatím nikde nejsou příliš „vidět“. Prvním konkrétním úspěchem nicméně je, že Bambiriáda 2009 se bude konat pod záštitou paní Livie Klausové, manželky prezidenta republiky.

    crdmBambiriáda je akce, která slouží především k prezentaci sdružení dětí a mládeže a jejich programů. Při organizování Bambiriády v jednotlivých městech se zúčastněná sdružení snaží spolupracovat nejen mezi sebou, ale také s místní samosprávou a státní správou. Akce se pořádá na mnoha místech republiky a je pro návštěvníky vždy zdarma.

    Termín pro podání přihlášek pro zájemce o pořádání Bambiriády 2009 je do konce října, termín pro projekt akce je do poloviny ledna.

    Klikněte si a stáhněte:
    Přihlášku akce
    Přesné podrobné propozice
    Seznam členských sdružení ČRDM

    Autor