Prohlášení představenstva ČRDM

Autor: ČRDM | zařazeno: 25. 1. 2010 | zařadil/a: -maj- | přečteno 5059

Představenstvo České rady dětí a mládeže v reakci na nedávné ničivé zemětřesení na Haiti a na hrozící nebezpečí humanitární katastrofy nevídaného rozsahu v této karibské zemi vyjadřuje svůj soucit se všemi trpícími lidmi a víru, že jejich neštěstí co nejdříve pomine. Může se tak stát především díky pomoci ze zahraničí - tedy i z České republiky. Představenstvo ČRDM proto vyzývá všech 98 organizací, které nyní zastřešuje, respektive všechny jednotlivce v nich sdružené, aby nezůstali lhostejní a podle svých možností se alespoň symbolickými částkami zaslanými prostřednictvím DMS či na konto některé ze známých humanitárních organizací připojili k vlně solidarity, jíž jsme v těchto dnech svědky.

Zahájení Zlatého Ámose 2017
9. 10. 2017, 423x