Datum konání: 25. 2. 2011 (10:00) – 25. 2. 2011 (16:00)
    Místo: Hotel Imperial, Ostrava
    Organizátor: Asociace nestátních neziskových organizací v ČR a partneři
    Pozvání, program a návratku naleznete v souborech ke stažení u článku na:
    http://www.khkmsk.cz/akce/konference-workshopy/konference-obcansky-dialog-cesta-k-dobrovolnictvi.aspx

    V případě zájmu zašlete vyplněnou návratku nejpozději do 15.02.2011 na adresu: asociacenno@seznam.cz

    Asociace nestátních neziskových organizací v České republice ve spolupráci s Evropskou sítí nestátních neziskových organizací CEDAG a partneři akce – Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje a Asociace nestátních neziskových organizací Moravskoslezského kraje vás zvou na konferenci „Občanský dialog – cesta k dobrovolnictví“, která se uskuteční v rámci Evropského roku dobrovolnictví 2011 a celorepublikové kampaně Týdny pro neziskový sektor. Konference se bude konat 25.02.2011 od 10:00 hodin v kongresovém sálu Hotelu Imperial v Ostravě. Záštitu nad konferencí převzali poslankyně Evropského parlamentu Zuzana Roithová, hejtman Moravskoslezského kraje Jaroslav Palas a Evropská komise.
    Nosným tématem konference je posílení společného dialogu nestátních neziskových organizací, podnikatelských subjektů a veřejné správy a zlepšení povědomí o hodnotě a významu dobrovolnictví v kontextu EU. Součástí programu jsou rovněž prezentace příkladů dobré praxe firemního dobrovolnictví a jeho dopadu na neziskový sektor. Konference je určena pro zástupce veřejné správy a samosprávy, neziskových organizací, podnikatelského sektoru i akademické obce.
    Záštitu nad mezinárodní konferencí pořádanou v rámci Evropského roku dobrovolnictví převzali poslankyně Evropského parlamentu Zuzana Roithová, Evropská komise a hejtman Moravskoslezského kraje Jaroslav Palas.

    Autor