ZIK je zimní instrutorský kurz zaměřený na zimní táboření, metodu zážitkové pedagogiky, osobnost instruktora a dramaturgii zimních kurzů.
    ZIK 2013 je rozvojový kurz otevřený všem zájemcům z řad organizátorů a instruktorů zážitkových akcí pro mládež, lektorům outdoorových společností, pedagogickým pracovníkům a učitelům.

    „Nechoď tam, kudy vede cesta. Jdi raději necestou. A zanech tam svou stopu.“
    (R. W. Emerson)

    Zima se již nezadržitelně blíží a my právě v tuto chvíli přicházíme s nabídkou zajímavého zimního projektu pro Vás, Vaše klienty, zaměstnance, instruktory, kamarády, studenty…

    Plánujete a organizujete zážitkové a rozvojové akce pro široké spektrum účastníků? Zajímá Vás zimní prostředí, táboření a pobyt v zimní přírodě? Chtěli byste získat nové informace a dovednosti z této oblasti?

    Zimní instruktorský kurz 2013 V tom případě nám dovolte pozvat Vás na metodický kurz pro budoucí instruktory ZIMNÍCH zážitkových akcí – ZIMNÍ INSTRUKTORSKÝ KURZ 2013. Vydejte se s námi necestou a zanechte svou VLASTNÍ stopu!

    Zimní instruktorský kurz (ZIK) proběhne ve třech částech v zimě na přelomu roku 2012/2013.

    Pro více informací navštivte náš web www.zimnikurz.cz, nebo se obraťte na adresu info@zimnikurz.cz

    V případě, že Vás naše akce i myšlenka celého projektu zajímá a souzníte s nimi, budeme rádi, když myšlenku i pozvánku na tuto akci budete šířit společně s námi! Ať už na Vašich stránkách, prostřednictvím mailových konferencí či interentových věstníků… Děkujeme!

    Na zimní setkání s Vámi se těší

    Instruktorský tým ZIKu 2013

    Autor