Reklamní plochy na zpravodajském a informačním servisu sdružení mládeže ADAM.CZ nabízíme především pro prezentaci kurzů, dětských táborů, sportovních či kulturních akcí.

    Ceník inzerce na ADAM.cz

    • banner 320×180
    v pravém sloupci na všech stránkách za 1000 Kč / týden
    nebo 800 Kč / týden jen na hlavní stránce
    • PR článek
    vložení do systému 1000 Kč / měsíc
    nebo za 1500 Kč / natrvalo
    • slevy
    nad 5 000 Kč sleva 5 %
    nad 10 000 Kč sleva 10 %
    • sleva pro neziskovky – 50 % z ceny

    ADAM.CZ je denně aktualizovaný zpravodajský a informační servis sdružení dětí a mládeže. Cílovou skupinu pravidelných návštěvníků tvoří vedoucí dětských oddílů, pracovníci center volného času, učitelé a rodiče.

    ADAM.CZ přináší informace o aktivitách pro volný čas a vzdělávání děti a mladých lidí. Dále slouží jako informační zdroj pro pracovníky sdružení. V neposlední řadě je portálem pro informace ze sdružení (pro novináře, rodiče a další zájemce).

    Reklamní plochy na ADAM.CZ – tomto jedinečném informačním zdroji nabízíme především pro prezentaci kurzů, dětských táborů, sportovních či kulturních akcí. Také se zde mohou prezentovat vydavatelství, publikující pro děti a mladé lidi nebo vydávající knihy s tématikou výchovy a vzdělávání, prodejny turistických a tábornických potřeb apod. Může sloužit například i pro cestovní kanceláře, ubytovací zařízení a další subjekty, nabízející své produkty pro dětské skupiny.

    Kontakt:

    www.adam.cz
    Česká rada dětí a mládeže
    Senovážné nám. 24, 110 00 Praha 1
    adam@crdm.cz

    Tato nabídka platí pro rok 2013.

    Autor