Zajímalo tě někdy, jací lidé žijí na druhé straně Evropy? Zda umí zpívat? Jaké mají pocity vůči Evropě? Na čem jim záleží? Nás ano. A chtěli bychom to zjistit!

    A zde přichází naše soutěž Video Challenge.

    Každoroční online video soutěž Evropského hospodářského a sociálního výboru se snaží vytvořit větší porozumění mezi národy Evropy a podporovat uznání naší bohaté kulturní rozmanitosti. V letošním roce zveme Vás, Vaši rodinu a přátele, sousedy, spolužáky a kolegy, sdílejte s námi Vaši virtuozitu ve výrobě videa a Váš pěvecký talent.

    Ukažte nám svou Ódu na radost!
    Spojte svou píseň s videem s tvůrčí interpretací hudebního vystoupení – a podělte se s námi a s Vašimi kolegy Evropany.

    Chtěli bychom podpořit Vaši kreativitu, nadšení pro zpěv a využití sociálních sítí ve všech členských státech Evropské unie.

    Vaši přátelé a příznivci, kteří mají rádi hudbu a videa, budou moci hlasovat on-line, což dává vašemu týmu šanci stát se jedním z deseti nejlepších, z nichž porota vybere tři vítěze.

    Jak se zapojit?

    Máte fotoaparát? Myslíte si, že byste se mohli pobavit při výrobě při krátkých videoklipů? Nezpíváte náhodou ve sboru? Nebo jen pod sprchou?
    Pracujte na tom, nemůžeme se dočkat, až uslyšíme – a uvidíme – vaši Ódu na radost!
    Neváhejte a transformujte a předělávejte, jak si přejete – jazz, pop, rap, funky, klasický, tradiční…
    Nechte se inspirovat. Můžete použít oficiální texty „Ódy na radost“, nebo vaši individuální tvorbu nebo úpravu. Zpívat o tom, co je pro vás jako občana EU důležité.
    Rádi bychom slyšeli, co si myslíte o Evropě. Jaká jsou vaše práva? Vaše potřeby a očekávání? A o demokracii,o svobodě! Buďte kreativní – zpívejte své myšlenky na melodii z „Ódy na radost“ a filmujte své názory.

    JAK TO FUNGUJE?

    Ročník 2015 je kombinovaná hudební a video soutěž! Je to výzva pro všechny amatérské video-tvůrce a zpěváky k účasti na vizuálním a hudebním dialogu o Evropě. Nejde o to, udělat to správně! Jedná se o vyjádření sebe sama, zábavu, sdílení se světem a možná i o výhru nějaké ceny.

    Příspěvky je možné zasílat do 6. března 2015 a poté bude následovat veřejné hlasování a závěrečné vybrání vítězů porotou. Slavnostní předání cen proběhne v květnu 2015.

    Více informací na
    http://www.eesc.europa.eu/video-challenge/2015/participate.html

    0 soutěži česky

    Autor