Anketa o nejoblíbenějšího učitele nebo učitelku Zlatý Ámos 2015 postoupila o krůček dál – začala regionální kola.

    Z prvního regionálního kola 22. ročníku ankety Zlatý Ámos, které se konalo v pátek 23. ledna v liberecké iQLANDII, postoupili do semifinále dva nominovaní: paní učitelka Jana Czuchová ze ZŠ T.G.Masaryka v Hrádku nad Nisou a pan profesor Miroslav Pražienka z Gymnázia v Lovosicích. Jana Czuchová zároveň převzala od radní Aleny Losové korunku nejoblíbenější učitelky Libereckého kraje…

    Anketa o nejoblíbenějšího učitele nebo učitelku Zlatý Ámos 2015 - porota to nemá lehké... Z druhého regionálního kola 22. ročníku ankety Zlatý Ámos, které se konalo na Zámku Berchtold, postupují do semifinále paní učitelka Miroslava Kloudová ze 2. ZŠ v Dobříši a Jiří Janovský ze ZŠ v Nučicích. Pan Janovský zároveň získal titul Ámos středočeského kraje 2015.

    Anketa o nejoblíbenějšího učitele nebo učitelku Zlatý Ámos 2015 - žákovské obhajoby nominací Regionální kolo pro učitelky a učitele nominované žáky a studenty do ankety Zlatý Ámos v Praze se konalo ve středu 4. února v Poslanecké sněmovně PČR. A jak napovídá už titulek, porota byla žákovskými obhajobami překvapená. Příjemně překvapená.

    Porota viděla šest týmů, které udělaly maximum pro to, aby jejich paní učitelka nebo pan učitel postoupili do semifinále. O to složitější to pak měla při rozhodování porota. Do semifinále poslala tři nominované kandidáty.
    Jsou to: Lenka Hasíková ze ZŠ a MŠ Slivenec, Martin Vinkler z Gymnázia Na Vítězné pláni a Hana Chlumská z FZŠ Praha 5. Paní učitelka Hana Chlumská byla zároveň zvolena nejoblíbenější učitelkou hl. města Prahy pro rok 2015.

    Více novinek a fotografií z regionálních kol najdete na:
    http://www.zlatyamos.cz/aktuality

    www.zlatyamos.cz

    Autor