Pro děti pestré úkoly a speciální odměny, soutěž o nejlepší čarodějnickou masku a pro všechny věkové kategorie také umělecká vystoupení, ohnivá hranice a občerstvení…

    Pionýrská skupina Záře zve na Pálení čarodějnic 2017

    …To vše nabídne Pionýrská skupina Záře na tradičním Pálení čarodějnic 30. dubna 2017 od 15.00 hodin na hřišti ZŠ Glowackého v Praze 8 – Bohnicích.

    Pionýrská skupina Záře zve na Pálení čarodějnic 2017 Události se podobně jako v uplynulých letech zúčastní starosta MČ Praha 8 Roman Petrus, který akci udělil i záštitu.
    Akce je návštěvníkům přístupná zdarma. Děti si od 15.00 do 17.00 projdou řadu soutěžních stanovišť na téma Cesta kolem světa. Ocenění dostane každý, kdo zvládne všechny úkoly – mimořádnou odměnou letošního roku bude jojo s naším „Záříkem“. Každý, kdo přijde v čarodějnickém kostýmu, se navíc může přihlásit do soutěže Miss čarodějnice o další zajímavé ceny.

    Prostor u pódia si průběžně vystřídají vystupující z Taneční školy Ivy Langerové, Mažoretky z Dětského domu Spirálu a Sportovní gymnastky ze ZŠ Hovorčovická.

    Pionýrská skupina Záře zve na Pálení čarodějnic 2017Pionýrská skupina Záře zve na Pálení čarodějnic 2017 Oheň vzplane hned po zahájení, aby si návštěvníci mohli upéct buřty, ale čarodějnici slavnostně upálíme nově až v závěru akce (17.00) před vyhlašováním Miss Čarodějnice. K občerstvení lze až do večerních hodin využít stánek s nápoji a pochutinami.
    Pálení čarodějnic je již téměř třicet let největší akcí Pionýrské skupiny Záře s návštěvností několika stovek lidí na každý ročník. Je nejen příležitostí k zábavě, ale také k pozvání rodičů a dětí k smysluplnému trávení času, které Pionýrská skupina Záře nabízí v rámci své celoroční činnosti.

    Autoři