Dobrá věc se podařila! Tam, kde bylo ještě v říjnu jen holé pole, se nyní vine nová Alej svobody 2019. A i když ještě teď sušíme boty, atmosféra celé akce byla neopakovatelná.

    Alej svobody 2019 mezi Vestcem a Hrnčíři nedaleko Prahy (Nadace Partnerství) 400 lidí, 132 stromů a 1060 metrů staré polní cesty, která se po desítkách let zase vrátila zpět lidem. To je skóre za sobotu 9. 11. 2019, kdy ani vytrvalý déšť nemohl stát v cestě odhodlání a nadšení těch, kteří chtějí měnit českou krajinu a města.
    Přidáte se?

    Pojďte měnit své okolí!

    Alej svobody 2019 mezi Vestcem a Hrnčíři nedaleko Prahy (Nadace Partnerství)Alej svobody 2019 mezi Vestcem a Hrnčíři nedaleko Prahy (Nadace Partnerství) A víte, co je nejlepší? Desítky drobných dárců se na celou alej složili sami. Přesto nám zbývá ještě pár tisíc, abychom náklady na výsadbu všech jabloní, třešní a slivoní v aleji pokryli.
    Podívejte se:


    Lipovou Alej svobody vysázeli v sobotu 17. listopadu tři stovky účastníků pod ŘípemAlej svobody 2019 mezi Vestcem a Hrnčíři nedaleko Prahy (Nadace Partnerství) Vše začalo v Nadaci Partnerství minulý rok. Ke sto rokům Československa jsme vysázeli Alej svobody pod Řípem. Nadšení a energie lidí nás podnítila k dalším cílům, ke zrodu nového projektu Sázíme budoucnost.

    Na tradici sázení památeční Aleje svobody jsme navázali i tento rok. Tentokrát k oslavě třiceti letům od sametové revoluce, a to v sobotu 9. listopadu 2019 ve Vestci.

    Nadace Partnerství

    www.sazimebudoucnost.cz

    Autor