Poslední možnost stát se vítězem soutěže o Cenu EHSV za občanskou solidaritu, udělovanou za úsilí v boji proti koronaviru!

    Přihlásit se do soutěže o cenu, jejímž cílem je ocenit jeden projekt z každého členského státu EU a ze Spojeného království, je možné do 30. září 2020.

    Evropský hospodářský a sociální výbor (EHSV) zve organizace občanské společnosti, soukromé společnosti a jednotlivce z Evropské unie a Spojeného království, aby zaslali své projekty do soutěže o tuto jedinečnou Cenu za občanskou solidaritu, která byla oznámena v červenci jako zvláštní jednorázová náhrada za obvyklou každoroční Cenu EHSV pro občanskou společnost.

    EHSV má v úmyslu odměnit až 29 projektů, jejichž tvůrci prokázali bezpříkladnou odvahu a solidaritu v boji proti onemocnění COVID-19 a jeho devastujícím dopadům.

    27 cen, každá v hodnotě 10 000 EUR, je určeno pro projekty realizované v členských státech, jedna pro uchazeče ze Spojeného království a jedna pro projekt s přeshraničním nebo celoevropským zaměřením.

    Uzávěrka přihlášek je dne 30. září 2020 ve 12:00 (času v Bruselu). Slavnostní předání cen se uskuteční v lednu 2021 v Bruselu.

    Podmínky nominace v Češtině je možno si stáhnout zde:
    https://www.eesc.europa.eu/cs/agenda/our-events/events/civil-solidarity-prize

    Autor