Vážení přátelé z organizací,

    vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci jsme se rozhodli uspořádat 54. Valné shromáždění České rady dětí a mládeže v online podobě. Moc nás mrzí, že se osobně neuvidíme, ale nepřijde nám to vzhledem k současné situaci bezpečné. Jednání se bude konat v původní termínu a to ve čtvrtek 25. 11. 2021 od 16:30 formou videokonference Google Meet.

    V následujících dnech zašleme přihlášeným delegátům odkaz na videohovor a delegátům s mandáty pak nasdílíme hlasovací tabulky.

    Rádi bychom Vás požádali o rychlou reakci a zaslání emailových kontaktů na jednotlivé delegáty, abychom jim mohli nasdílet potřebné podklady a abychom stihli připravit hlasovací systém. Emailové podklady, prosím, posílejte na e-mail: sekretariat@crdm.cz

    Pokud se nemůže dotyčný z vážných důvodů účastnit, může ho zastoupit jiný člen VS. Člen VS může zastupovat libovolný počet dalších členů VS na základě plné moci potvrzené statutárním orgánem členské organizace, ve které je zastupovaný registrován. Případný vzor plné moci uvádíme na internetové adrese:  https://crdm.cz/download/mailing/20211105/54-VS-CRDM-plna-moc.doc

    Upozorňujeme, že dle Stanov ČRDM (čl. 5, odst. 1b) nejvýše jeden zástupce z jedné členské organizace ve VS může být v den konání VS starší 35 let. Aktualizovaný seznam sdružení s počtem mandátů na VS je k nahlédnutí zde:

    http://crdm.cz/download/mailing/20211105/54-VS-CRDM-mandaty.pdf

    Další podrobnosti včetně materiálů šly zástupcům jednotlivých spolků v mimořádném mailingu ČRDM.

     

    Ondřej Šejtka, 

    ředitel Kanceláře ČRDM

    Autor