Škola v pohybu 2005Po úspěšném minulém ročníku připravují Veletrhy Brno, a.s. společně s informačním centrem Borovice.cz opět workshop zaměřený na školní a skupinovou turistiku – poznávací a kulturní zájezdy, exkurze, školy v přírodě, výcvikové kurzy a soustředění, výlety, tábory a další podobné aktivity. Workshop proběhne 13.1.2006 od 14 hodin v rámci doprovodného programu Mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR 2006 v Brně. Vystavovatelé zde budou prezentovat speciální nabídky pro školní kolektivy a další skupiny dětí a mládeže.

    Škola v pohybu 2005Delegování učitelé a vedoucí kolektivů, kteří se registrují a prokáží pozvánkou potvrzenou razítkem školy či dětské organizace, hradí namísto standardního vstupného pro odborné návštěvníky ve výši 500,- Kč pouze symbolické vstupné 30,- Kč. Zájemci se mohou registrovat na informačním centru Borovice.cz (http://www.borovice.cz/cestovani/skolavpohybu). Vizitky účastníků budou slosovány o ceny (poukazy na ubytování, knihy, vstupenky, …)

    Více informací o akci Škola v pohybu, stejně tak jako o registraci Vašeho zájmu se dozvíte od paní Veroniky Marečkové, tel. 541 158 501, e-mail: kcbrno@kcbrno.cz.

    VELETRHY GO a REGIONTOUR jsou:

    • mimořádnou příležitostí k přímému jednání s vystavujícími subjekty – cestovními kancelářemi
      či agenturami, které Vám zájezdy zprostředkují;
    • širokou nabídkou ubytování a dopravců, tuzemských i zahraničních pobytů či tematických
      zájezdů a exkurzí;
    • komplexní přehlídkou regionů a turistických oblastí ČR, zahraničních regionů, cestovních
      kanceláří a agentur;
    • prezentací přírodních krás a pozoruhodností; sdruženou expozicí galerií, muzeí, hradů a
      zámků, lázní,…

    Podrobné informace o veletrzích včetně doprovodného programu, seminářů a přednášek naleznete na internetových stránkách www.bvv.cz/go.

    Autor