7. 12. 2005 – 00:06:50
    Poradíte ADAMovi?
    ADAM tu není jen tak sám pro sebe, ale především pro vás – čtenáře. Ať už jste šéfy sdružení či jeho řadovými členy a nebo „jen“ zainteresovanou veřejností. Každý z vás asi očekává od těchto stránek něco trochu jiného. Potěšíte nás, když věnujete ve svém nabitém programu pár minut času na vyplnění dotazníku. Ten by měl přispět k tomu, abyste na stránkách www.adam.cz co nejčastěji nacházeli to, co tam skutečně hledáte. I vy můžete ovlivnit, jaký bude ADAM v příštím roce. Dotazník najdete ZDE.
    10. 12. 2005 – 23:09:18
    Tečka za Evropským týdnem mládeže
    Setkáním Youwent vyvrcholil v sobotu 10. prosince 2005 Evropský týden mládeže. Kromě předávání Cen programu MLÁDEŽ zde byly oceněny i projekty zaslané do soutěže Být při tom.
    19. 12. 2005 – 23:48:52
    Vítězné projekty soutěže Být při tom
    Na webových stránkách Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy byly zveřejněny stručné charakteristiky vítězných projektů soutěže Být při tom. Článek najdete v sekci Mládež a tělovýchova. Přímý odkaz ZDE.
    21. 12. 2005 – 22:54:01
    Prezentace Není nám to jedno
    Na základě ohlasu na článek (ZDE) představující výsledky společného projektu ČRDM a společnosti Henkel nazvaný Není nám to jedno!, jsme se po dohodě se společností Henkel rozhodli nabídnout prezentaci, která byla součástí tiskové konference všem zájemcům. Máte-li chuť se podívat na výsledky výzkumu trávení volného času dětmi, najdete je v Dokumentech na serveru Adam. A nebo si můžete kliknout rovnou ZDE.

    Autor