logo Cimrman by se divil 2007V sobotu 14. dubna 2007 se v českolipském Jiráskově divadle sešly již po deváté dětské oddíly Asociace TOM , aby si vyzkoušely divadelní svět. Tentokrát se k nám přidal i dívčí skautský oddíl Sluníčka z Prahy 6, jako obvykle přijely Magneti z Kamenického Šenova, Tomíci a Bubláci z Turnova, Robinsoni z Poděbrad, Tomftom z Roztok, Sluníčka z Litoměřic a za domácí město Dakoti a Chippewa.

    Každé představení divadelní přehlídky A-TOM bylo jiné...Během celého dne se na jevišti střídal jeden oddíl za druhým. Děti ukázaly velkou odvahu, herecké nadání a jistě i smysl pro humor, když svými vystoupeními bavily ostatní kamarády.
    Ne každý den můžou zatahovat a roztahovat oponu, dusat po jevišti v záři reflektorů, poslouchat smích a potlesk obecenstva, tancovat v rytmu svižné hudby, umírat či vyznávat lásku.
    ...ale jedno měla podobné: odvahu, nadání a smysl pro humor malých herců.Všechny příběhy jsou vymyšlené, a tak se najde dost prostoru pro všechny, kdo chtějí zažít svých pár minut slávy.

    Děkujeme za podporu Jiráskovu divadlu, DDM Libertin, Městu Česká Lípa, firmě Fehrer Bohemia s.r.o. a Aventic international, keramické dílně Jany Glaserové a samozřejmě Asociaci TOM ČR.

    Autor