18. veletrh neziskových organizací – NGO Market 2017 se uskuteční ve středu 12. dubna 2017 ve Foru Karlín v Praze.

    Tématem letošního ročníku bude 18 let neziskového sektoru.

    Program ovšem nabídne i jiná, obecnější témata. NGO Market je o Vás, s Vámi a pro Vás. Chceme, aby se Vám na něm líbilo, aby probíhal podle Vašich představ, a abyste tuto událost dokázali efektivně využít – ať už pro rozvoj osobní, nebo vlastní organizace. Cílem Nadace Forum 2000 je připravit veškerý potřebný prostor, samotná aktivita už je ovšem na Vás. Proto nám prosím pošlete svá přání, náměty a požadavky na doprovodný program veletrhu. Napište nám, jak byste si přáli, aby NGO Market vypadal, koho máme pozvat, s kým byste se zde chtěli setkat a seznámit (veřejnost, politici, podnikatelé, úředníci aj.). Pomoci by Vám k tomu měl registrační formulář, ve kterém prosíme o vyplnění všech polí. Detailnější postřehy a náměty můžete zasílat také emailem, pokusíme se jim vyjít vstříc v tomto, nebo v následujících ročnících.

    Registrace vystavujících neziskovek byla spuštěna již 1. února 2017 na našich webových stránkách www.ngomarket.cz, kde je k dispozici odkaz na registrační formulář. Již nyní na této adrese naleznete užitečné informace.

    Aktuální informace o průběhu registrací a přípravách veletrhu můžete sledovat na Facebooku NGO Marketu. Zájem o účast na veletrhu je tradičně veliký a počet míst omezený. Proto svou registraci neodkládejte.

    V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit na telefonním čísle +420 224 310 991 nebo na adrese ngomarket@forum2000.cz.

    #NGO #neziskovka

    Autor